Чернігівщина у мемуарах Василя Дубровського - Казимір, В.А. (Сіверщина в історії України, 2016)
Стаття присвячена мемуарам репресованого українського історика та громадського діяча В.В. Дубровського (1897−1966) про Чернігівщину. Статья посвящена мемуарам репрессированного украинского историка и общественного деятеля В.В. Дубровского (1897–1966) о Черниговщине. The article is devoted to the memoirs of repressed Ukrainian historian and public figure V.V. Dubrovsky (1897–1966) about Chernihiv region.