Земська діяльність П.М. Солонини - Рахно, О.Я. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті висвітлено основні віхи життєвого шляху та
громадської діяльності члена Чернігівської губернської земської
управи у 1883–1899 та 1901–1917 рр. П.М. Солонини (1843–після 1917). Особливу увагу приділено аналізу його діяльності у Чернігівському губернському земстві. В статье освещены основные вехи жизненного пути и
общественной деятельности члена Черниговской губернской
земской управы в 1883–1899 и 1901–1917 гг. П.Н. Солонины
(1843 – после 1917). Особое внимание уделено анализу его деятельности в Черниговском губернском земстве. The main milestones and public activity the member of Zemstvo
board of Chernihiv province in 1883–1899 and 1901–1917 of P.M.
Solonyna (1843– after 1917) is defined. The particular attention is
paid to the analysis of his work at the Chernihiv province zemstvo.