Місто Глухів за статистичними та адресно-довідковими виданнями 1926 року - Єсюнін, С.М. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті зроблено огляд статистичних та довідкових
матеріалів, які розкривають соціально-економічний стан міста
Глухова на 1926 р. у його основних галузях: промисловості, торгівлі,
кооперації, транспорті, комунальному господарстві, освіті,
культурі, охороні здоров’я тощо. Подані статистичні відомості
по населенню, кількості будівель, цінах на товари тощо. В статье сделан обзор статистических и справочных
материалов, которые раскрывают социально-экономическое
состояние города Глухова в 1926 г. в его основных отраслях:
промышленности, торговле, кооперации, транспорте,
коммунальном хозяйстве, образовании, культуре, охране
здоровья и др. Поданы статистические данные по населению,
количеству строений, ценах на товары и др. This article reviews the statistical and reference materials that
reveal the social and economic situation of the city Hlukhiv in 1926
in its main sectors: industry, commerce, cooperatives, transport,
utilities, education, culture, health and so on. The presented
statistical information on population, the number of buildings,
prices of goods and so on.