Кролевецька крамниця «Торгсин» у персоналіях - Горох, М.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
В даній статті автор, використовуючи широке коло
архівних документів, розглядає невідомі раніше сторінки з історії
функціонування крамниці «Торгсин» у Кролевці. Особлива увага
приділена поновленню імен працівників крамниці «Торгсин». В данной статье автор, используя широкий круг архивных
документов, рассматривает неизвестные ранее страницы из
истории функционирования магазина «Торгсин» в Кролевце.
Особое внимание уделено восстановлению имен работников
магазина «Торгсин». In this article the author using the wide circle of archive
documents examines previously unknown pages of «Torgsin» history
in Krolevets. The special attention is spared to renewal of workers’
names of Torgsin’s shop.