Чернігівський державний педагогічний інститут (1954–1998 рр.): джерелознавчий аспект - Боровик, М.А. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті мова йде про джерелознавчу базу дослідження
проблем життєдіяльності Чернігівського державного
педагогічного інституту за час його існування. В статье речь идёт об источниковедческом аспекте исследования проблем жизнедеятельности Черниговского государственного педагогического института за время его существования. The article deals with source base of researching problems of
Chernihiv State Teachers-Training institute’s life-sustaining activity
during its existence time.