Мистецька спадщина в сучасному культурному просторі міського середовища: виставкова акція «ЕкспоМ» у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського - Кондратенко, Н.Г.; Сулима, О.С. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті розкриті концептуальні засади втілення проекту виставкової акції «ЕкспоМ» у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського. Для унаочнення втілюваної виставкової акції надана інформація про експонат січня. В статье раскрыты концептуальные принципы реализации проекта выставочной акции «ЭкспоМ» в Полтавском краеведческом музее имени Василия Кричевского. Для наглядности воплощаемой выставочной акции предоставлена информация о экспонате января. The article deals with conceptual principles of exhibition action realization in the Vasyl Krychevsky Poltava Local Lore museum. The information about the January exhibit is given to visualize the action itself.