Балаклава у музейному просторі: проблеми та перспективи - Нікітіна, І.В. (Сіверщина в історії України, 2016)
У статті розглянуто питання створення різноманітних
експозицій з історії Балаклави (район м. Севастополя).
Встановлено, що повномасштабного музейного проекту з даної
теми на сьогодні ще не здійснено, з’ясовано, які обставини
завадили цьому і чи є перспективи у його реалізації. В статье рассмотрен вопрос создания различных
экспозиционных проектов по истории Балаклавы (район
г. Севастополя). Установлено, что полномасштабный
музейный проект по данной теме на сегодняшний день не
был реализован, выяснено, какие обстоятельства помешали
этому и есть ли перспективы в его осуществлении. The article describes the history of the various exhibition
projects on the history of Balaklava (near Sevastopol). It is
established that a full-scale Museum project on this topic to
date, it wasn’t so. Detected, what circumstances prevented this
project tries to establish whether there were prospects for the
establishment of such a project.