Глибинна модель літосфери центральної частини Антарктичного півострова за даними ГСЗ і петрофізики високих тисків - Корчин, В.О.; Буртний, П.О.; Карнаухова, О.Є.; Чулков, С.С. (Український антарктичний журнал, 2010)
Побудовано моделі розподілу мінеральної речовини з глибиною уздовж сейсмічних профілів DSS 10, 12, 13 поблизу станції Академік Вернадський. Построены модели распределения минерального вещества с глубиной вдоль сейсмических профилей DSS 10, 12, 13 вблизи станции Академик Вернадский. Models of mineral matter distributing with a depth along seismic DSS 10, 12, 13 profiles near the station «Academik Vernadsky» are built.