Виявлення ознак підготовки землетрусу з осередком у сейсмоактивних зонах засобами системи сейсмічного групування ГЦСК НКАУ - Гордієнко, Ю.О. (Український антарктичний журнал, 2010)
У статті розглянуто можливості виявлення засобами системи сейсмічного групування ГЦСК НКАУ змін режимів сейсмічності сейсмоактивних зон, пов'язаних з процесами підготовки землетрусу. В статье рассматривается возможность обнаружения средствами системы сейсмического группирования ГЦСК НКАУ изменений сейсмических режимов сейсмоактивных зон, связанных с процессами подготовки землетрясения. In article review the possibility of a seismic array of MCSM NSAU in detection of the seismic region mode changes, related to the earthquake preparation.