Скринінг вірусних антигенів у рослинах Deschampsia аntarctica та Colobanthus quitensis - Долгорукова, С.В.; Будзанівська, І.Г.; Дем'яненко, Ф.П.; Поліщук, В.П. (Український антарктичний журнал, 2010)
Метою даної роботи є вивчення вірусів рослин і проведення скринінгу вірусних антигенів у рослинах Deschampcia аntarctica та Colobanthus quitensis. Цель данной работы – изучение вирусов растений и проведение скрининга антигенов среди растений Deschampcia аntarctica и Colobanthus quitensis. The purpose of this work is the study of plant viruses and the screening of viral antigens in plants Deschampcia antarctica and Colobanthus quitensis.