Іхтіофауна району Аргентинських островів (Антарктика; 12 УАЕ 2007-2008) та морфометрична мінливість Notothenia coriiceps (Richardson, 1844) - Трохимець, В.М.; Тимофєєв, В.А.; Перехрест, Ю.С. (Український антарктичний журнал, 2010)
Представлено видовий склад риб, що були відмічені протягом зимівлі 2007-2008 рр. поблизу Української антарктичної станції Академік Вернадський (Аргентинський архіпелаг, Антарктика). Досліджено кількісні показники риб різних видів і проведено аналіз їх домінуючих груп. Представлен видовой состав рыб, которые отмечались на протяжении зимовки 2007- 2008 гг. вблизи Украинской антарктической станции Академик Вернадский (Аргентинский архипелаг, Антарктика). Исследованы количественные показатели рыб разных видов и проведен анализ их доминирующих групп. Information deals with specific composition of fish species which was marked during wintering 2007-2008 near the Ukrainian Antarctic Station Akademik Vernadsky (Argentina's archipelago, Antarctic Region). The quantitative indexes of fishes of different species are explored and the analysis of their dominant groups is conducted.