Бібліометричний профіль досліджень України в Антарктиці: публікації 1997-2007 років - Рибачук, В.П.; Віденіна, Н.Г. (Український антарктичний журнал, 2008)
Наведено статистичні й бібліометричні характеристики бібліографії наукових праць українських вчених з антарктичної проблематики, опублікованих у вітчизняних і закордонних виданнях протягом 1997–2007 років. Інформаційну базу дослідження склали 1236 бібліографічних описів, отриманих в результаті здійсненого бібліографічного пошуку. Приведены статистические и библиометрические характеристики библиографии научных трудов украинских ученых по антарктической проблематике, опубликованных в отечественных и зарубежных изданиях на протяжении 1997–2007 годов. Информационная база исследований состоит из 1236 библиографических описаний, полученных в результате специально проведенного библиографического поиска. The article contains statistic and bibliometric parameters of scientific works of Ukrainian scientists about Antarctica, published in national and foreign sources during 1997–2007. Database includes 1236 bibliographic descriptions, developed as a result of a specially conducted search.