Видавничі проекти Костя Паньківського - Кострова, М. (Львівська національна наукова бібліотека України імені В. Стефаника НАН України, 2008)
Розглядається видавнича діяльність К. Паньківського — видавця серій: “Бібліотека Зеркала” (1891–1892), “Бібліотека Батьківщини” (1892–1896), “Дрібна бібліотека” (1894–1897), “Економічна бібліотека” (1904–1910); упорядника збірників “Рускій співаник”, “Віночок”, “Квіточка”, “Альбом заслужених русинів”, “Українські моноґрами для вишивок хрестиками і ґафтом”. Висвітлюється діяльність К. Паньківського як редактора часописів: “Батьківщина” (1892), “Читальня: Письмо з Просвіти” (1894–1896), “Зоря” (1895–1896), “Дзвінок (1898–1900), “Економіст” (1904–1909), календарів “Просвіти” (1888–1895, 1902) та ін. Рассматривается издательская деятельность К. Панькивского — издателя серий: “Бібліотека Зеркала” (1891–1892), “Бібліотека Батьківщини” (1892–1896), “Дрібна бібліотека” (1894–1897), “Економічна бібліотека” (1904–1910); составителя сборников “Рускій співаник”, “Віночок”, “Квіточка”, “Альбом заслужених русинів”, “Українські монограми для вишивок хрестиком і ґафтом”. Освещается деятельность К. Панькивского как редактора журналов “Батьківщина” (1892), “Читальня: Письмо з Просвіти” (1894–1896), “Зоря” (1895–1896), “Дзвінок” (1898–1900), “Економіст” (1904–1909), календарей “Просвіти” (1888–1895, 1902) и др. Publishing activity of Kost’ Pan’kivs’kyi is examined who was the publisher of series: Biblioteka Zerkala (1891–1892), Biblioteka Bat’kivshchyny (1892–1896), Dribna Biblioteka (1894–1897), Ekonomichna Biblioteka (1904–1910); editor of collections: Ruskiy spivanyk, Vinochok, Kvitochka, Al’bom zasluzhenykh rusyniv, Ukrains’ki monohramy dlia vyshyvok khrestykom i haftom. Activity of K. Pan’kivs’kyi as the editor of magazines Bat’kivshchyna (1892), Chytal’nia: Pys’mo z Prosvity (1894–1896), Zoria (1895–1896), Dzvinok (1898–1900), Ekonomist (1904–1909), Prosvita calendars (1888–1895, 1902) etc. is described.