The Complex Studying of Antarctic Biota - Polischuk, V.; Kostikov, I.; Taran, N.; Voitsitsky, V.; Budzanivska, I.G.; Khyzhnyak, S.; Trokhymets, V. (Український антарктичний журнал, 2009)
Results of five year period of Argentina islands region Antarctic biota complex investigations are described. There were described 41 algae new for the Galindez island biogeografical polygon territory. Check-list of terrestrial algae now consists of 57 species belongs to 3 phyla. Стаття присвячена результатам п'ятирічного комплексного вивчення антарктичної біоти в районі Аргентинських островів. У результаті проведених досліджень систематичний список наземних водоростей біогеографічного полігону на острові Галіндез поповнився на 41 таксон видового рангу і включає 57 видів з трьох відділів.