Таємниці кулішевознавства (З нагоди 120-ї річниці від дня смерті П.О. Куліша) - Міллер, Н.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті подано архівні документи, що висвітлюють нові відомості про рідних та близьких письменника П.О. Куліша, уродженця містечка Воронежа колишнього Глухівського повіту, віднайдені у Державному архіві Сумської області. В статье поданы архивные документы, которые освещают новые ведомости о родных и близких писателя П.А. Кулиша, уроженца м. Воронежа бывшего Глуховского уезда, найденные в Государственном архиве Сумской области. The article submitted archival documents which discovers new facts about relatives of a writer P.O. Kulish living in a small town Voronizh, Hluhiv district. The documents were found in the State Archives of Sumy Region.