Комплекс графіті в нартексі Успенського собору в Чернігові - Подлевський, С.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена комплексу графіті, що були знайдені на
фрагментах фрески в нартексі Успенського собору Єлецького монастиря в Чернігові. Статья посвящена комплексу граффити, что был обнаружен
на фрагментах фрески в нартексе Успенского собора Елецкого монастыря в Чернигове. This article describes a complex of graffiti’s that were found on frescoes
fragments in narthex of Uspenskyi cathedral of Yeletckyi monastery
of Chernihiv.