Історико-архітектурний комплекс «Резиденція Б. Хмельницького»: історія створення та перспективи - Діденко, Я.Л.; Абашіна, Л.О. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена історії створення історико-архітектурного комплексу «Резиденція Богдана Хмельницького», діяльності та перспективам його подальшого використання. Автори висвітлюють процес відтворення комплексу, діляться досвідом його використання як туристичного об’єкту. Статья посвящена истории создания историко-архитектурного комплекса «Резиденция Богдана Хмельницкого», его деятельности и перспективам дальнейшего использования. Авторы раскрывают процесс воссоздания объектов комплекса, делятся опытом его использования как туристического объекта. The article is devoted to the history of the historical and architectural
complex «Residence of Bohdan Khmelnytskyi», activities and prospects of
its further use. The authors reveal the process of rebuilding the complex
objects, share the experience of its use as a tourist attraction.