Бібліографічна спадщина Зенона Кузелі: типологічні різновиди - Хміль, О. (Львівська національна наукова бібліотека України імені В. Стефаника НАН України, 2008)
Розглядаються різні типи бібліографічних досліджень Зенона Кузелі: прикнижкова бібліографія, тематична бібліографія (праці про українські думи й кобзарів), персональна бібліографія (Б. Лепкий), каталоги українських видавництв (“Українське Слово”, Накладня Якова Оренштайна), тематичні огляди зарубіжних видань та періодики. Рассматриваются разные типы библиографических исследований Зенона Кузели: прикнижная библиография, тематическая библиография (труды об украинских думах и кобзарях), персональная библиография (Б. Лепкий), каталоги украинских издательств (“Українське слово”, Издательство Якова Оренштайна), тематические обзоры зарубежных изданий и периодики. Different types of bibliographic researches of Zenon Kuzela are examined: in-book bibliography, thematic bibliography (works about Ukrainian ballads (dumy) and kobza players), personal bibliography (Bohdan Lepkyi), catalogues of Ukrainian Publishing Houses (Ukrains’ke Slovo, Publishing House of Jacov Orenstein), thematic reviews of foreign publications and periodicals.