Бібліографічний покажчик "Українські Карпати" (1977-2006) як джерело інформаційного пошуку з проблем карпатознавства - Кошик, Н. (Львівська національна наукова бібліотека України імені В. Стефаника НАН України, 2008)
Покажчик літератури тематично орієнтований на проблематику досліджень академічних установ Західного наукового центру НАН України, одним із основних наукових напрямів яких є раціональне використання і відновлення природних ресурсів Карпатського регіону, в т. ч. територій Прикарпаття, Закарпаття і Буковини. Щорічник відображає найновіші карпатознавчі дослідження українською та іноземними мовами в соціально-економічній та суспільно-гуманітарній сферах. Указатель литературы тематически ориентирован на проблематику исследований академических учреждений Западного научного центра НАН Украины, одним из основных направлений которых является рациональное использование и восстановление природных ресурсов Карпатского региона, в т. ч. территорий Прикарпатья, Закарпатья и Буковины. Ежегодник отображает новейшие карпатоведческие исследования на украинском и иностранных языках в социально-экономической и общественно-гуманитарной сферах. The Guide is thematically oriented to research problems of academic institutions of Western Scientific Center of National Academy of Sciences of Ukraine. Rational usage and renovation of natural resources of Carpathian region (including Subcarpathia, Transcarpathia, Bukovyna) is one of their basic research direction. Annual Guides represents the newest Carpathian Study researches in economical, social, and humanitarian spheres written in the Ukrainian and foreign languages.