Соціально-економічне становище і громадське життя Ніжинського повіту на початку ХХ ст. - Прудько, В.О. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті відтворюється стан економічного та громадського
життя Ніжинського повіту на початку ХХ ст. Особливу увагу автор звертає на діяльність Ніжинського повітового земства. В статье отображено состояние экономической и общественной
жизни Нежинского уезда в начале ХХ в. Особенное внимание автор
уделяет деятельности Нежинского уездного земства. This article is reproduced state of economic and social life of Nizhyn
district in the early twentieth century. The author pays particular attention
to the activities of Nizhyn district zemstvo.