Списки церковнослужбовців Глухівського, Конотопського і Кролевецького повітів Чернігівської губернії на 1861 р. (Матеріали часопису «Черниговские епархиальные известия») - Блакитний, М.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті наведені списки церковнослужбовців Глухівського, Конотопського і Кролевецького повітів Чернігівської губернії на 1861 р., які були складені на основі матеріалів часопису «Черниговские епархиальные известия». В статье опубликованы списки церковных служителей Глуховского, Конотопского и Кролевецкого уездов Черниговской губернии
за 1861 г., которые были составлены на основе публикаций в журнале «Черниговские епархиальные известия». In the article published lists of church workers of Hlukhiv, Krolevets
Konotop county of Chernihiv province for 1861, which were compiled on
the basis of publications in «Chernihiv diocesan news».