Діяльність Павла Кушакевича на посаді очільника Ніжинської міської думи - Крупенко, О.В.; Солодка, К.Ю. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті зроблена спроба реконструювати портрет очільника
Ніжинської міської думи Павла Кушакевича. На основі архівних
матеріалів автори піднімають проблемні питання щодо його
приватного життя та суспільної діяльності. В статье предпринята попытка реконструировать портрет
главы Нежинской думы Павла Кушакевича. На основе архивных материалов авторы поднимают проблемные вопросы его частной жизни и деятельности. The attempt to reconstruct the portrait of the leader of Nizhyn Duma
P. Kyshakevych is made in the article. On the base of archive materials
the author raises issues about his private life and work.