Земська діяльність Г.Н. Вовка-Карачевського - Рахно, О.Я. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті йдеться про життєвий шлях та громадську діяльність гласного Борзенського повітового та Чернігівського губернського земських зібрань Г.Н. Вовка-Карачевського (1832–1914). В статье освещается жизненный путь и общественная деятельность гласного Борзенского уездного и Черниговского губернского земских собраний Г Н. Волка-Карачевского (1832–1914). The article tells about the life and social activities of H.N. Vovk-Karachevskyi
(1832–1914) who was a councilor of the Borzna district and
Chernihiv province zemstvo assembly.