Панська садиба Полошки за споминами М.А. Маркевича - Барабаш, Н.О. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті на основі автобіографічних записок М.А. Маркевича відтворюється специфіка буття родини Маркевичів у садибі Полошки. В статье на основе автобиографических записок Н. А. Маркевича воспроизводится специфика жизни семьи Маркевичей в
усадьбе Полошки. In this paper author tries to reconstruct particularities of the Markevyches
family life in the nobiliary homestead Poloshky on the base of Mykola Markevych’s
autobiographical notes.