Польські історичні стародруки ХІХ – початку ХХ ст. у Ніжинському державному університеті ім. Миколи Гоголя - Ребенок, В.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
Автор аналізує й висвітлює тематичний зміст та склад польських історичних стародруків ХIХ – початку ХХ ст. у бібліотечному зібранні Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя. Автор анализирует и освещает тематическое содержание и состав польской исторической старопечатной литературы ХIХ – начала ХХ в. в библиотечном собрании Нежинского государственного университета им. Николая Гоголя. The author analyzes and highlights the thematic content and composition of the Polish history literature of the late XIX and early XX centuries kept at the library of Nizhyn State University of Mykola Hohol.