«Чернігівські єпархіальні відомості» як джерело вивчення історії Глухівщини - Онопрієнко, О.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті йдеться про видання «Черниговские епархиальные известия»(1861–1912) як джерело вивчення регіональної історії взагалі та церковно-релігійного життя Глухівщини зокрема. В статье анализируется издание «Черниговские епархиальные
известия» (1861–1912) как источник изучения региональной истории вообще и церковно-религиозной жизни Глуховщины в частности. In the article the publication «Chernihiv Eparchial News» (1861–
1912) is analyzed as a source of studying of regional history in general
and church and religious life in the vicinity of Hlukhiv.