Нарис з історії маловідомого пансіону при Чернігівській класичній чоловічій гімназії (друга половина ХІХ – перша половина ХХ ст.) - Рига, Д.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті йдеться про історію будівництва та про роки діяльності благородного пансіону у XІХ–XX ст. при Чернігівській класичній чоловічої гімназії. В статье говорится об истории построения и о годах деятельности благородного пансиона в XІX–XX в. при Черниговской классической мужской гимназии. The article tells about the history of the building and years of activities of boarding school in the XIX–XX century, in Chernihiv classical gymnasium.