Становлення та розвиток Петровської школи садових працівників у Глухівському повіті на початку ХХ ст. - Мельник, М.О. (Сіверщина в історії України, 2017)
У даній статті, переважно на основі аналізу доповідей
Глухівської управи, досліджується процес створення та діяльності
Петровської школи садових працівників, розглядається роль земства у цьому процесі. В данной статье, преимущественно на основе анализа докладов
Глуховской управы, исследуется процесс создания и деятельности
Петровской школы садовых работников, рассматривается роль земства в этом процессе. In this article, mainly on the basis of the analysis of the reports of
the Hlukhiv Board, the process of creation and activity of the Petrovska
school of garden workers is investigated, the role of the zemstvo in this
process is examined.