Семінар з архівознавства та допоміжних історичних дисциплін ЦДІА України у Львові: науковий феномен - Бездрабко, В. (Львівська національна наукова бібліотека України імені В. Стефаника НАН України, 2008)
Висвітлюється історія семінару з архівознавства та допоміжних історичних дисциплін Центрального державного історичного архіву України у Львові як історичного та історіографічного факту. Зроблено висновок про вагомі здобутки семінару в архівознавстві, дипломатиці, палеографії, сфрагістиці, філігранології. Освещается история семинара по архивоведению и вспомогательным историческим дисциплинам Центрального государственного исторического архива Украины во Львове как исторического и историографического факта. Сделан вывод о весомых достижениях семинара в архивоведении, дипломатии, палеографии, сфрагистике, филигранологии. The article outlines history of the permanent Archival Science and Auxiliary Historical Disciplines Seminar held in State Central Historical Archives of Ukraine in L’viv. The conclusion was made about serious achievements of the Seminar in Archival Science, Diplomatics, Palaeography, Sphragistics, Philigranology.