Діяльність Миколи Прокоповича Василенка (1866–1935) на посаді міністра народної освіти та мистецтва за доби Гетьманату - Демиденко, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті висвітлена діяльність державного і громадського діяча, академіка, видатного ученого і правознавця Миколи Прокоповича Василенка (1866–1935), зокрема його робота на посаді міністра народної освіти та мистецтва за часів гетьмана П. Скоропадського. В статье освещена деятельность государственного и общественного деятеля, выдающегося ученого и правоведа Николая Прокофьевича Василенко (1866–1935), а именно его деятельность на посту
министра народного просвещения и искусства во времена гетмана П. Скоропадского. The article is about work of state and public figure, academician,
prominent scientist and lawyer Mikola Prokopovych Vasylenko (1866–
1935), in particular his activity on the position of the Minister of Education
and Arts during the period of Hetman P. Skoropadskyi.