Музейні предмети із фондової колекції Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» з села Обуховичі Іванківського району Київської області - Ревега, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті досліджуються музейні предмети із фондової колекції
Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» з
села Обуховичі Іванківського району Київської області. В статье исследуются музейные предметы из фондовой коллекции Национального историко-этнографического заповедника «Переяслав» из села Обуховичи Иванковского района Киевской области. The article examines Museum items from the stock collections of the
National historical and ethnographic reserve «Pereyaslav» from the village
Obukhovychy the Ivankov district, Kyiv region.