Листування С. Сергєєва-Ценського з директором Глухівського учительського інституту Г. Сапітоном - Гирич, Я.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
Публікуються декілька листів випускника Глухівського учительського інституту 1895 р. Сергія Миколайовича Сергєєва-Ценського (його ім’я носив Глухівський педінститут упродовж 1975–2001 рр.) до директора Глухівського учительського інституту Григорія Сапітона. Публикуются несколько писем известного выпускника Глуховского учительского института 1895 г. Сергея Николаевича Сергеева-Ценского, имя которого в 1975–2001 гг. носила его Alma mater, к директору Глуховского учительского института Григорию Сапитону. This article deals with publishing of a few letters from Serhii Mykolaiovych Serheiev-Tsenskyi to the director of Hlukhiv teacher’s institute Hryhorii Sapiton.