Поштові марки, присвячені життю і творчості Т.Г. Шевченка, із фондової колекції Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» - Ревега, В.В. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті досліджуються Поштові марки, присвячені життю
і творчості Т.Г. Шевченка, із фондової колекції Національного
історико-етнографічного заповідника «Переяслав». В статье исследуются почтовые марки, посвященные жизни и
творчеству Т.Г. Шевченко из фондовой коллекции Национального
историко-этнографического заповедника «Переяслав». Postage stamps dedicated to the life and work of Taras Shevchenko
from the stock collection of the National historical and ethnographic reserve
«Pereyaslav».