Музей Заповіту Т.Г. Шевченка у національному соціокультурному контексті - Кухарєва, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
У статті висвітлюється роль Музею Заповіту Т.Г. Шевченка у сучасному суспільстві та розглядається використання новітніх інноваційних технологій у його музейній діяльності. В статье освещается роль Музея Завещания Т.Г. Шевченко в современном обществе и рассматривается использование новейших инновационных технологий в его музейной деятельности. The article highlights the role of the Museum of Testament of Taras Shevchenko in modern society and use of the latest innovations in its museum activities is considered.