Наукові студії Юрія Лащука в культурній керамології України 1955−1985 рр. - Чечель, Ж.А. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена науковій діяльності видатного українського
дослідника кераміки Юрія Лащука в період з 1955 по 1985 роки.
Проаналізовано студії, які презентують гончарні осередки:
монографії, енциклопедичні видання та статті. Статья посвящена научной деятельности выдающегося
украинского исследователя керамики Юрия Лащука в период с 1955
по 1985 годы. Проанализированы студии, которые представляют
гончарные центры: монографии, энциклопедические издания и статьи. This article is devoted to scientific activity of outstanding Ukrainian
researcher ceramics Yuriy Lashchuk in the period from 1955 to 1985.
Studies, that presenting pottery centers – monographs, encyclopedias
and articles are analyzed.