Роль Чернігівського Спасо-Преображенського собору в музейній комунікації 60–90-х рр. ХХ ст. - Ванжула, О.М. (Сіверщина в історії України, 2017)
Стаття присвячена аналізу комунікативного потенціалу Спасо-Преображенського собору упродовж 60–90-х рр. ХХ ст.; висвітлена історія формування музейної експозиції храму-музею Чернігівського державного архітектурно-історичного заповідника. Статья посвящена анализу коммуникативного потенциала
Спасо-Преображенского собора на протяжении 60–90-х гг.
ХХ в.; раскрыта история формирования музейной экспозиции
храма-музея Черниговского государственного архитектурно-исторического заповедника. The article analyzes the communicative potential of the Cathedral of
the Transfiguration of Our Savior during the 1960’s–1990’s, describes
the history of formation of exhibitions at the cathedral-museum of the
Chernihiv State Architecture-Historical Sanctuary.