Час не чекає - Уманець, М.П. (Вісник НАН України, 2017)
У статті автор звертає увагу на болючі проблеми ядерної енергетики
України, попереджає про необхідність вжиття екстрених заходів для порятунку галузі, термінового розроблення чіткого плану дій щодо майбутнього розвитку ядерно-енергетичної сфери та створення ядерно-паливного
циклу України. І робити це потрібно негайно, оскільки часу на прийняття рішень майже не залишилося.