Із зали засідань Президії НАН України (27 вересня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 27 вересня 2017 р. розглядалися такі питання:
розвиток теорії гіпогенного
карстогенезу: наукові та практичні застосування
(доповідач — доктор геологічних
наук О.Б. Климчук); дизайн і фотоніка сучасних
перетворювачів світлової енергії
на основі поліметинових барвників (доповідач —
член-кореспондент НАН України
О.О. Іщенко); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.