80-річчя академіка НАН України А.Г. Косторнова (Вісник НАН України, 2017)
20 листопада виповнюється 80 років видатному вченому в галузі матеріалознавства, створення нових матеріалів і технологій їх виробництва та застосування академіку НАН України
Анатолію Григоровичу Косторнову.