Дослідження України в Антарктиці: поточна бібліографія. Публікації 2010-2011 рр. - Рибачук, В.П.; Віденіна, Н.Г. (Український антарктичний журнал, 2012)
Наведено бібліографічні описи наукових праць українських вчених з проблем дослідження Антарктики, опублікованих у вітчизняних і закордонних виданнях з січня 2010 по листопад 2011 року. Представлений список поточної бібліографії доповнює і продовжує бібліографію вітчизняних публікацій за 2009-2010 рр., презентовану в попередньому випуску „Українського антарктичного журналу”. Приведены библиографические описания научных трудов украинских ученых по антарктической проблематике, опубликованных в отечественных и зарубежных изданиях с января 2010 по ноябрь 2011 года. Представленный список текущей библиографии дополняет и продолжает библиографию отечественных публикаций за 2009-2010 гг., опубликованную в предыдущем выпуске „Украинского антарктического журнала”. The bibliographic descriptions of the Ukrainian scientific works on Antarctica that were published domestically and abroad in 2010 and 2011 as well as additional materials issued in 2007 – 2009 are listed herein. This bibliographic data extends and complements the 2009–2010 current bibliography of national publications, presented in the "Ukrainian Antarctic Journal" in 2010 (issue 9). ic region, Antarctic research, Antarctica,