75-річчя академіка НАН України А. А. Халатова (Вісник НАН України, 2017)
14 грудня 2017 р. виповнюється 75 років провідному українському вченому в галузі теплофізики та енергетичного машинобудування доктору технічних наук, професору, академіку Національної академії наук України Артему Артемовичу Халатову.