Концепція керiваного проектування інформаційних систем управлінської діяльності - Задорожна, Н.Т.; Валь, К.Л. (Інститут програмних систем НАН України, 2003)
Аналізується процес проектування інформаційних систем (ІС) управлінської діяльності. Пропонуються нові принципи моделювання задач керування технологічним
процесом проектування, контролю та корекції плану робіт зі створення ІС. Визначена формальна модель керування проектуванням таких систем. Наведено приклад її застосування. Анализируется процесс проектирования информационных систем управленческой деятельности. Предлагаются новые принципы моделирования задач управления технологическим процессом проектирования, контроля и корректировки плана работ. Определена формальная модель управления проектированием информационных систем. Приведен пример ее применения. The information systems project management process to support for Government bodies is analysed. New principles of project management technological process
model, control and correction of working plans are suggested. The formal model of information systems project management is defined. The example using of this
model is represented.