Некоторые черты биологии антарктического глубоководного кальмара (АГК) – Mesonychoteuthis hamiltoni, Robson, 1925 - Юхов, В.Л. (Український антарктичний журнал, 2013)
В работе обобщены результаты исследований АГК по данным о питании кашалотов в Антарктике за период с 1967 по 1979 г. Информация об АГК незаменима и сохраняет актуальность. У роботі узагальнено результати досліджень АГК за даними про харчування кашалотів в Антарктиці за період з1967до 1979 р. Інформація про АГК незмінна та зберігає актуальність. ADSS research results according to investigation of the diet of sperm whales in Antarctica for the period of 1967-1979 are generalized in the work. ADSS information retains its value and relevance.