Особливості росту молоді тюленя Уедделла (Leptonychotes weddellii) - Дикий, І.В.; Салганський, О.О. (Український антарктичний журнал, 2013)
Уперше на матеріалі, зібраному впродовж 11-ї, 14-ї, 16-ї Українських антарктичних експедицій (2006-2007; 2009-2010; 2011-2012 рр.) з’ясовано особливості росту молоді тюленя Уедделла (Leptonychotes weddellii) в межах території Аргентинських островів (Західна Антарктика). Впервые на материале, собранном в течение 11-й, 14-й, 16-й Украинских антарктических экспедиций (2006-2007; 2009-2010; 2011-2012 гг.) выяснены особенности роста новорожденных тюленей Уэдделла (Leptonychotes weddellii) в пределах территории Аргентинских островов (Западная Антарктика). The peculiarities of growth of Weddell seal youngs (Leptonychotes weddellii) on the material collected during 11th, 14th, 16th Ukrainian Antarctic expeditions (2006-2007, 2009-2010, 2011-2012) within the territory of the Argentine Islands (West Antarctica) was investigated.