О теореме Кигурадзе для линейных краевых задач - Михайлец, В.А.; Пелехата, О.Б.; Рева, Н.В. (Доповіді НАН України, 2017)
В работе исследуется предельное поведение решений неоднородных краевых задач для систем обыкновенных дифференциальных уравнений на конечном интервале. Получено обобщение теоремы И.Т. Кигурадзе (1987) о предельном переходе. В роботі досліджується гранична поведінка розв’язків неоднорідних крайових задач для систем лінійних звичайних диференціальних рівнянь. Отримано узагальнення теореми І.Т. Кігурадзе (1987) про граничний перехід. We investigate the limiting behavior of solutions of inhomogeneous boundary-value problems for the systems of linear ordinary differential equations on a finite interval. A generalization of the Kiguradze theorem (1987) on the passage to the limit is obtained.