Неопублікований родовід С.Д. Носенка - Шекун, В. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті на підставі неопублікованого нарису, впорядкованого С. Д. Носом у 1894 р., йдеться про генеалогію цієї козацько-старшинської родини. В статье на основании неопубликованного очерка, составленного С. Д. Носом в 1894 г., речь идет о генеалогии этого казацко-старшинского семейства. The is based of unpublished essay, organized by S. D. Nis in 1894, in wich speech goes about genealogy of this Cossack sergeant.