Графіті Спасо-Преображенського собору в Чернігові - Подлевський, С. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Дана стаття присвячена епіграфічним пам’яткам Спасо-Преображенського собору
в Чернігові. На меті – систематизація та аналіз відомих наразі епіграфічних знахідок. Данная статья посвящена эпиграфическим памятникам Спасо-Преображенского собора в Чернигове. Главная задача – систематизация и анализ ныне известных эпиграфических находок. This article describes graffiti in Chernihiv`s Transfiguration cathedral. Main task of this
research is systematization and analyze of all known epigraphic finds in this church.