Микола Андрійович Шліппенбах – нащадок І. І. Петрункевича - Котельницький, Н. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Публікація присвячена дослідженню життя, діяльності та творчого спадку нащадка І. І. Петрункевича – М. А. Шліппенбаха та історичної долі його великої родини. Публикация посвящена исследованию жизни, деятельности и творческого достояния наследника И. И. Петрункевича – Н. А. Шлиппенбаха и исторической судьбы его большой семьи. Publication to devote to research life and activities heir I.I.Petrunkevich – N.A.Shlippenbach
and historical fate his relatives.