Зображення І. Мазепи та його близьких у композиції «Успіння» (книга «Новий Завіт» 1753 р.) - Павленко, С. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті автор відстоює думку про те, що на гравюрі ієродиякона Ф. є зображення
гетьмана та його рідних. В статье автор отстаивает мысль о том, что на гравюре иеродиакона Ф. есть
изображение гетмана и его родных. In the article the author defends an idea that on engraving of hierodeacon F. there is an
image of the hetman and his relatives.