Пам’яті Володимира Миколайовича Сапона (Сiверянський лiтопис, 2017)
3 жовтня 2017 р. передчасно зупинилося серце у Володимира Миколайовича
Сапона – письменника, журналіста, краєзнавця, члена Національної спілки письменників України, члена Національної спілки краєзнавців України, заслуженого журналіста України.